Хотели

Арена ди Сердика Резиденс Хотел

Арена ди Сердика Резиденс Хотел

Уеб адрес: https://www.arenadiserdica.com/

Разположен в сърцето на София, пет-звездният Арена ди Сердика Резиденс Хотел представлява елегантна модерна сграда, в която се съхранява едно от най-ценните съкровища на София - останките от римския амфитеатър на древна Сердика, датиращи от III-IV век. В непосредствена близост до основните културни забележителности и институции в София, хотел Арена ди Сердика предлага идеалното място както за бизнес мероприятия, така и за заслужен отдих.

Уникалността на хотела се допълва от неговия бутиков характер и индивидуален подход. Той разполага с 63 просторни, стилно обзаведени уютни стаи и апартаменти, готови да отговорят на очакванията и на най-взискателните гости, които търсят модерен хотелски комфорт, съчетан с елегантност и лукс. Арена ди Сердика предлага на своите гости 2 ресторанта, 4 конферентни зали, лоби бар, уелнес и СПА център.

Промо кодът носи името на конференцията: ifa2017

За резервация, моля в общия сайт (по-долу), всеки желаещ да трябва да отиде на BOOK ONLINE, където в полето Промо код трябва да въведе съответно ifa2017, за да се възползва от преференциалните цени от 100 евро при налична класическа стая и 120 евро при налична Екзекютив стая/единична, с ДДС и закуска/.

https://www.fpihotels.com/arena-di-serdica-residence-hotel-sofia

Снимки от хотела можете да откриете ТУК